Váš provoz jede na minimum, využijte COMMIS, neztrácejte motivaci! - Commis

Provozy jsou konzervovány, motivace nejen vedení, ale i zaměstnanců a celého národa, je na bodu 0. Všichni čekáme to světlo na konci tunelu. Nezoufejte, i když to tak nevypadá, tak každým dnem se jistojistě blíží den, kdy opět otevřete své provozy svým hostům. A jak se v gastronomii říká, v provozu je práce vždy, i když tam nejsou hosté a je spousta věcí, které se dají dělat a udržet tak motivaci lidí a připravovat se na znovuotevření.

Co doporučujeme těm, kteří už mají COMMIS? Níže pár tipů: 

  • Nastavte si veškeré automatizované Checklisty, ať každá směna, každý brigádník i každý zaměstnanec ví, co má dělat. A to od údržby kávovaru, po pravidelné úklidy, od otevření po uzavření provozu.
  • Spojte se přes COMMIS se svým týmem, ať jsou jeho členové kdekoliv a vymyslete neodolatelné nabídky na dobu, až budete moci opět otevřít. Konkurenční výhoda je totiž důležitá. Všechny nápady sdílíte během pár minut.
  • Nastavte si v našem elektronickém diáři pro pracovní úseky plány, jež jsou určeny nejen pro údržbu. Můžete zde připravit možné dlouhodobější plány z pohledu investic, či spíše snižování režijních nákladů.
  • Připravte si kalendář a databázi klientů na realizování akcí.
  • Vymyslete zajímavé menu, či akce pro veřejnost. Náš multifunkční kalendář vám dá pár tipů, např. na gastronomické mezinárodní dny, na něž se dají vymyslet speciální nabídky.

Něco si schováme opět na příště. 🙂

Nemáte COMMIS? Dejte nám vědět, aplikaci vám rádi ukážeme a uvidíte, jak vám COMMIS pomůže!